123drukuj.pl
   Wszystko co najlepsze do Twojej drukarki

Digital Revolution Poland sp. z o.o.
ul. Wrocławska 60, Radwanice
55-010 Św. Katarzyna



 

Telefon:
Fax:
GSM:
E-mail:

71 31 16 123
71 31 17 003
794 321 123

biuro@123drukuj.pl

 
Strona główna Twój koszyk Warunki dostawy Warunki ogólne Ochrona danych Polityka prywatności Ankieta Pomoc Aktualności o 123drukuj.pl Kontakt Praca

Sklep internetowy

Szukaj produktu

Moje 123drukuj.pl

Polub nas

Wiarygodny partner

Współpracujemy z:





Polityka prywatności sklepu 123drukuj.pl

       
Polityka prywatności określa zasady przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy 123drukuj.pl, prowadzony pod adresem www.123drukuj.plzwanego również Sklepem Internetowym, przez Digital Revolution Poland sp. z o.o., z siedzibą w Radwanicach, ul. Wrocławska 60.

Przywiązujemy dużą wagę do Twojej prywatności.Sklep internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z witryny i dokonywania zakupów w ramach sklepu. Ściśle przestrzegamy wszystkich przepisów prawnych dotyczących danych osobowych.oraz podejmujemy w tym celu wszelkie niezbędne działania określone w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2016 r. poz. 922) oraz ogólnym rozporządzeniu UE o ochronie danych 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. Na żądanie możesz przeglądać przechowywane dane osobowe i możesz je zmienić lub usunąć. Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w naszej polityce prywatności. Zalecamy regularne zapoznawanie się z naszą polityką prywatności, aby mieć świadomość wszelkich zmian.

123drukuj.pl dochowuje wszelkich starań celem zachowania poufności pozyskanych danych, nie udostępnia innym podmiotom danych osobowych podanych dla celów marketingowych, w sposób umożliwiający im wykorzystanie danych dla własnych celów, ani tym bardziej danych nie odsprzedaje.

Jeśli masz pytania dotyczące przetwarzania Twoich danych osobowych, chętnie Ci pomożemy. Otrzymasz najszybszą odpowiedź, kontaktując się bezpośrednio z obsługą klienta 123drukuj.pl. Możesz skontaktować się z nami telefonicznie w dni robocze w godzinach  8:00 - 16:00. Odpowiemy na wszystkie pytania drogą mailową (biuro@123drukuj.pl) w ciągu 1 dnia roboczego. Zgodnie z przepisami dotyczącymi prywatności masz również prawo do złożenia skargi do organu ochrony danych w związku z przetwarzaniem danych osobowych.

Sklep internetowy, zgodnie z wymogami prawa, zarejestrował zbiór danych osobowych w rejestrze prowadzonym przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych, pod numerem księgi 184474.

Korzystając ze Sklepu internetowego i składając zamówienie, Twoje dane są szyfrowane i wysyłane do nas przez bezpieczne połączenie. Możesz rozpoznać bezpieczne połączenie w prawym dolnym rogu przeglądarki lub na zielonym pasku adresu u góry ekranu. W ten sposób zapewniamy maksymalne bezpieczeństwo, a oszustwa lub kradzieże danych są wykluczone. Zielony pasek adresu i kłódka lub blokada są wyświetlane we wszystkich najnowszych wersjach przeglądarki Chrome, Internet Explorer, Opera i Firefox.



 
 
1. Informacje ogólne.
1. Operatorem sklepu internetowego 123drukuj.pl, zwanego również Serwisem, jest Digital Revolution Poland sp. z o.o., z siedzibą w Radwanicach, ul. Wrocławska 60.
2. Sklep internetowy realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
a.     Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
b.     Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych pliki cookie (tzw. "ciasteczka").
c.     Poprzez zapisywanie technicznych logów na poziomie serwera www.
3. Niniejsza Polityka jest dokumentem informacyjnym i nie zastępuje polityki bezpieczeństwa, prowadzonej przez Operatora Serwisu zgodnie zgodnie z przepisami o ochronie danych osobowych.
4. W zakresie danych, będących danymi osobowymi w świetnie przepisów o ochronie danych osobowych, administratorem danych jest Operator Serwisu.
 
2. Dane osobowe.
1. Sklep internetowy zbiera informacje podane dobrowolnie przez Użytkownika.
 
2. Administrator danych przetwarza dane osobowe w następujących celach:
- wykonanie umowy sprzedaży oraz umowy o świadczenie usługi elektronicznej lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem w/w umów,
- prowadzenia dokumentacji księgowej w tym wystawiania faktur,
- ustalenie, dochodzenie lub obrona roszczeń, jakie może podnosić Administrator lub jakie mogą być podnoszone wobec Administratora.
- przygotowania i przedstawiania reklam, ofert i informacji handlowej, w szczególności przesyłania przez 123drukuj.pl na wskazany przez Klienta adres poczty elektronicznej zamówionego newslettera. 

 
3. Zakres przetwarzanych danych osobowych. Dla celu związanego z wykonaniem umowy sprzedaży, umowy o świadczenie usługi elektronicznej oraz prowadzenia ksiąg rachunkowych, zakres przetwarzanych danych to:
* imię,
* nazwisko,
* adres poczty elektronicznej,
* numer telefonu kontaktowego,
* adres dostawy (ulica, numer domu/mieszkania, kod pocztowy, miejscowość, kraj).
W przypadku Klientów niebędących Konsumentami, Administrator danych może przetwarzać dodatkowo:
* nazwę przedsiębiorcy (nazwa firmy)
* dane
adresowe przedsiębiorcy (ulica, numer domu/mieszkania, kod pocztowy, miejscowość, kraj).
* numer NIP.

 
4. Administrator danych współpracuje z podmiotami zewnętrznymi, dzięki którym zapewnione jest prawidłowe funkcjonowanie sklepu internetowego i dostawa zamówień. Dane osobowe mogą być przekazywane następującym odbiorcom lub kategoriom odbiorców:
- przewoźnicy, którzy zajmują się dostawą przesyłek kurierskich,
- podmiotom świadczącym usługi księgowe,
- operatorom systemu płatności zapewniającym obsługę płatności,
- podmiotom świadczącym usługi informatyczne.

 
5.     Dane osobowe zgromadzone przez 123drukuj.pl mogą być także udostępnione:
- odpowiednim organom państwowym na ich żądanie na podstawie odpowiednich przepisów prawa,
- innym osobom i podmiotom w przypadkach przewidzianych przez przepisy prawa.

 
6.     W sytuacji, gdy Serwis przetwarza Państwa dane osobowe przysługują Państwu następujące prawa:
- prawo do dostępu do treści swoich danych osobowych, żądania ich sprostowania, usunięcia, lub ograniczenia przetwarzania danych, a także wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania a także prawo do przenoszenia danych,
- prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego - osoba, której dane przetwarzane są przez administratora ma prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, jeżeli uzna, iż dotyczące jej przetwarzanie danych osobowych narusza obowiązujące przepisy w zakresie ochrony danych osobowych. Organem nadzorczym w Polsce jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

W celu skorzystania z wyżej wymienionych praw, prosimy o kontakt z Administratorem danych poprzez przesłanie stosownej wiadomości pisemnie na adres: Digital Revolution Poland sp. z o.o., Radwanice, ul. Wrocławska 60, 55-010 Św. Katarzyna, lub za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: biuro@123drukuj.pl.

 
3. Informacja o plikach cookies.
1.     Sklep internetowy korzysta z plików cookies.
2.     Pliki cookies (tzw. ,,ciasteczka") stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Pliki tego rodzaju zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
3.     Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu lub podmioty z nim współpracujące.
4.     Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
a.     tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
b.     utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
c.     w celu zapamiętania składu koszyka użytkownika w sklepie internetowym,
d.     określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.
5.     W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: ,,sesyjne" (session cookies) oraz ,,stałe" (persistent cookies). Cookies ,,sesyjne" są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). ,,Stałe" pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
6.     Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.
7.     Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
8.     Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów, a także operatorów płatności.
9.     Zalecamy przeczytanie polityki ochrony prywatności tych firm, aby poznać zasady korzystania z plików cookie wykorzystywane w statystykach: Polityka ochrony prywatności Google Analytics
10.   Pliki cookie mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie.
11.   W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/
 
4. Logi serwera.
1.     Informacje o niektórych zachowaniach użytkowników podlegają logowaniu w warstwie serwerowej. Dane te są wykorzystywane wyłącznie w celu administrowania serwisem oraz w celu zapewnienia jak najbardziej sprawnej obsługi świadczonych usług hostingowych.
2.     Przeglądane zasoby identyfikowane są poprzez adresy URL. Ponadto zapisowi mogą podlegać:
a.     czas nadejścia zapytania,
b.     czas wysłania odpowiedzi,
c.     nazwę stacji klienta - identyfikacja realizowana przez protokół HTTP,
d.     informacje o błędach jakie nastąpiły przy realizacji transakcji HTTP,
e.     adres URL strony poprzednio odwiedzanej przez użytkownika (referer link) - w przypadku gdy przejście do Serwisu nastąpiło przez odnośnik,
f.      informacje o przeglądarce użytkownika,
g.     Informacje o adresie IP.
3.     Dane powyższe nie są kojarzone z konkretnymi osobami przeglądającymi strony.
4.     Dane powyższe są wykorzystywane jedynie dla celów administrowania serwerem.

Twój koszyk

Ilość Produkt
Nie ma produktów w Twoim koszyku.
Suma: 0,00 zł
(z podatkiem VAT)

E-biuletyn



Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w polityce prywatnościAkceptuję